Bosch Rexroth Canteen, Blaj

Status: built
Year: 2015
Program: interior design
Place: Blaj
Project area: 2.614 sqm
Photographs: Alexandra Bendea

info

The Canteen represents the place for meeting and transparency. Horizontal, continuing the indoor with the outdoor and vice-versa, the multifunctional space is the one that gathers everyone who works here, almost placing them at the same table. Despite the industrial appearance, both in structure and metal closures, colored plans, warm flooring and bright, translucent and sound-absorbing discs that form a scenographic ceiling, the building outlines a different atmosphere. The exterior terrace offers outdoor seating and the roof is designed through a circular cutout to leave a tree planted during inauguration to measure the passing of time through its growth.

Design and Project management: Bosch Real Estate in cooperation with DICO si TIGANAS birou de proiectare.

Projects
share this page on: