Cantina Bosch Rexroth, Blaj

Status: construit
An: 2015
Program: design interior
Locație: Blaj
Suprafața: 2.614 mp
Fotografii: Alexandra Bendea

info

Cantina este locul întâlnirii și a transparenței. Orizontal, continuând exteriorul cu interiorul și invers, spațial în fapt multifuncțional, este cel care îi adună pe toți cei care lucrează aici, așezându-i metaforic la aceiași masă. În contraponderea aparenței industrial, atât prin structură și închiderile metalice, planurile colorate, pardoseala caldă și discurile translucide luminoase și fonoabsorbante, care fac un plafon scenografic, conturează o ambianță diferită. Terasa exterioară oferă locuri în aer liber, iar acoperișul este pregătit, printr-un decupaj circular, să lase un copac plantat la inaugurare să măsoare timpul prin creșterea sa.

Proiectare și management de proiect: Bosch Real Estate în colaborare cu biroul de proiectare DICO și ȚIGĂNAȘ.

Proiecte
distribuie această pagină pe: