Frunzisului Office, Cluj-Napoca

Status: built
Year: 2017
Program: offices
Place: Cluj-Napoca
Project area: 660 sqm
Photographs: DICO și ȚIGĂNAȘ

info

Through this solution of its size and location, the building is intended to complement the volumetric and functional area currently affected by the existence of unused vacant land. Through its location at the crossroads of streets Frunzisului and Izlazului, the terrain demands on one hand to become an urban landmark in the future, and on the other hand to give its potential users ample prospects of the region and a favorable orientation. It is proposed a terraced house successively withdrawn, that takes the slopes and sits on it. The ground floor is occupied entirely by the laboratory and is divided into two functional areas: the administrative area and the lab itself. The two upper levels shelter two generous 3 room apartments.

Projects
share this page on: