Birouri Frunzișului, Cluj-Napoca

Status: construit
An: 2017
Program: altele
Locație: Cluj-Napoca
Suprafața: 660 mp
Fotografii: DICO și ȚIGĂNAȘ

info

Prin soluția de amplasare a clădirii și dimensiunile acesteia se urmărește completarea volumetrică și funcțională a zonei, afectată în prezent de existența unor terenuri virane neutilizate. Prin poziția sa, la intersecția dintre străzile Frunzișului și Izlazului, terenul cere, pe de-o parte, viitorului imobil să devină un reper urban, pe de altă parte, oferindu-le potențialilor săi utilizatori perspective ample ale zonei precum și o orientare propice. Se propune astfel o clădire în terase retrase succesiv, ce preiau panta terenului și o așează pe acesta. Parterul este ocupat în întregime de laborator și se împarte în două zone funcționale: zona administrativă și zona de laborator propriu-zis. Cele două niveluri superioare adăpostesc două apartamente generoase de 3 camere.

Proiecte
distribuie această pagină pe: