Interior design, Cluj-Napoca

Status: built
Year: 2017
Program: interior design
Place: Cluj-Napoca
Project area: 6.500 sqm
Photographs: DICO și ȚIGĂNAȘ

info

The trend of office space rearrangement is expanding to more and more companies representative of the R & D sector in Cluj. What made the project special is the consultation of those who use the office. This process was not at all easy because the many ideas received were not necessarily compatible or convergent. They have, however, given us directions that we have been able to make, and through several iterations, the spaces have been shaped with environmental and economic qualities at the same time. The contribution of unconventional areas, informal places makes the arrangement attractive. We look forward to the reaction of those who will use them.

Projects
share this page on: