Binarium Atrium, Cluj-Napoca

Status: built
Year: 2017
Program: interior design
Place: Cluj-Napoca
Project area: 23.300 sqm
Photographs: Alexandra Bendea

info

After completion and long-awaited use of the re-used and expanded building of the Click Factory, the time has come for outdoor fittings for some users. Our office spaces are imprinted with the spirit of the entire construction, rigorous and innovative at the same time. I used accents in reception areas and those for discussions and relaxing moments. The elements that customize the arrangement are especially custom lighting fixtures and the design of the sound-absorbing ceilings. It will be a job for the period when, under their eyes, just a few meters away, the new building will be built on the same site in which those who are currently working in the arrangement that we have just finished will move.

Projects
share this page on: