Binarium Atrium, Cluj-Napoca

Status: construit
An: 2017
Program: design interior
Locație: Cluj-Napoca
Suprafața: 23.300 mp
Fotografii: Alexandra Bendea

info

După finalizarea și mult așteptata dare în folosință a clădirii reutilizate și extinse a Binarium, a venit vremea unor amenajări exterioare pentru o parte dintre utilizatori. Spațiile de birouri amenajate de noi poartă amprenta spiritului întregii construcții, riguroase și inovante în același timp. Am folosit accente în spațiile de primire și cele destinate discuțiilor și momentelor de relaxare. Elementele care personalizează amenajarea sunt cu predilecție aparatele de iluminat personalizate și designul tavanelor fonoabsorbante. Va fi un loc de muncă pentru perioada în care, sub ochii lor, la doar câțiva metri, pe același amplasament se va ridica noua construcție în care se vor muta cei care lucrează în prezent în amenajarea pe care tocmai am finalizat-o.

Proiecte
distribuie această pagină pe: