S. House, Cluj-Napoca

Status: concept design
Year: 2004
Program: competitions & concepts
Place: Cluj-Napoca
Project area: 492 sqm
Images: DICO și ȚIGĂNAȘ

info

A house of their dreams for a family working hard to reach this moment. The land was generous, allowing a dominant position with a view of the city. An upper gallery as a resting place or a late-night work environment was developed as a horizontal fully glazed line to enjoy the panorama. Different parts of the volumetric are articulated to touch the sloping ground here and there.  The large edges of the roofs are stating about the strong protective character of this house. The clients decided not to build while the value of the land augmented very fast and they become tempted to sell with high profit, and this happened.

Projects
share this page on: