Concurs, Liceul Bălcescu, Cluj-Napoca

Status: concept
An: 2021
Program: competiții și concepte
Locație: Cluj-Napoca
Suprafața: 17.110 mp
Imagini: Ciprian Oneţiu, Alexandru Zaharia

info

Proiectul își propune consolidarea unui pol educațional, sportiv și de agrement major pentru cartier, răspunzând fără compromisuri cerințelor de programare ale temei, fructificând spațiile disponibile, restructurând mobilitatea și augmentând componentele valoroase ale spațiului public.
Mobilitatea: inversează sensurile unice de circulație pe strada Argeș între străzile Paris și Constanța și pe strada Bălcescu pentru a separa și favoriza circulația autobuzelor școlare, cu stație apropiată intrării la școala primară.
Pietonală: amplifică trotuarele în lungul Canalului Morilor, pe strada Argeș, realizând o continuitate cu amenajarea existentă de pe strada Andrei Șaguna, tot în lungul canalului.

Proiecte
distribuie această pagină pe: