Cantina Bosch, Jucu

Status: construit
An: 2014
Program: industrial
Locație: Jucu
Suprafața: 1.550 mp
Fotografii: Alexandra Bendea

info

Prima etapă a dezvoltării fabricii Robert Bosch de la Jucu, Cluj, s-a încheiat prin construirea cantinei. Întreg ansamblul folosește un limbaj arhitectural coerent. Intenția din spatele imaginii cantinei a fost aceea de integrare în ansamblu, prin preluarea finisajelor tipice, dar și de creare a unui ușor contrast pentru a atrage atenția. Se urmărește dobândirea caracterului puternic social al clădirii, fiind un locul de înâlnire și adunare. Acest efect este obținut prin tratarea transparentă a suprafețelori ce definesc volumul. Absența zonificării spațiului de luat masa subliniază în continuare aspectul cordial al spațiului. Pardoseala caldă și culorile vii ale mobilierului echilibrează austeritatea structurii și a finisajelor gri antracit. Echipamentele de bucătărie din inox ne amintesc ca suntem pe teritoriul înaltei tehnologii germane.

Proiecte
distribuie această pagină pe: