Spitalul Monza-Ares, Cluj-Napoca

Status: construit
An: 2018
Program: altele
Locație: Cluj-Napoca
Suprafața: 2037.5 mp
Fotografii: Alexandra Bendea

info

O construcție de la sfârșitul secolului al 19-lea, deposedată de terenul său pentru a se construi Casa de Cultură a Studenților în anii 60, fosta policlinică studențească pe vremea comunismului este transformată în clinică. La exterior se păstrează imaginea de odinioară, cu valoare ambientală, în timp ce spre curtea interioară și pe zona interioară a acoperișului construcția a devenit contemporană. Lipsa spațiului a condus către folosirea subteranului pentru a plasa echipamentele necesare și pentru a introduce un sistem de parcare automat, pentru 16 autovehicule, respectiv primul robot de acest tip din Cluj-Napoca. Spațiile interioare se împart în două zone mari, cea pentru intervenții și cea pentru consultații și tratament.

Proiecte
distribuie această pagină pe: