Gas Station, Cluj-Napoca

Status: concept design
Year: 2014
Program: competitions & concepts
Place: Cluj-Napoca
Project area: 350 sqm
Photographs: Ciprian Onețiu

info

The client took some existing service stations closed for non-performance and he proposed that we consider a transformation to increase their attractiveness. He also wanted to develop a visual identity for a new chain of stations, starting from these initial applications. For this we worked with a designer, who is in fact, the person that generated the idea. The canopy was supposed to be a distinctive triangular shape in plan and raising the tip through the same connector found in other joints, in a gesture inviting the unveiling functions positioned in depth. The first exercise included a car wash, a commercial space and a covered terrace café, all offering views of the mountains to the west over Mănăștur district.  

Projects
share this page on: